Its Gotta Be You - del 12

Tack, vad glad jag blir över era kommentarer! ♥
btw feli du bombade mig i 1 timma och 20 minuter, hahahha.
----------------------------------------------------------------------
Nialls perspektiv
"Guys, get me attention, everyone of you!", ropade Julias röst. Jag orkade inte vända mig om från soffan. Julia kom fram till mig och tog mitt ansikte i sina händer och styrde det det mot hallen, dit alla andra kollade. "Even you Niall, please", sa hon och log. Jag log tillbaka. "Okay, this is Jade, my best friend. You know, I think all of you have heard me talk about her". En rufsigt blond söt tjej med hasselnötsbruna ögon och fräknar i hela ansiktet kom in och gav oss alla ett strålande leende. När hon såg mig log hon extra mycket. Hon gick fram till alla en och en för att presentera sig. Jag kollade på tv:n igen. Plötsligt hoppade en gestalt över soffan och satte sig bredvid mig. "Why so unsocial?" sa Jade och log ett änglalikt leende mot mig. "Uhm... I dont no actually..." ursäktade jag mig och försökte le tillbaka. "Oh Niall, you are so cute", fnissade hon. "You were my favorite when I was a directioner. Anyway, im Jade Woods. Fun to finally meet you". Hon sträckte ut en solbränd hand och jag tog den i min. "Im Niall Horan", sa jag dumt. Åh nej Niall, du får inte klanta det igen. "I know you are. Im hungry... do you know if Harry, Louis and Julia have some food here? I mean, you always eat food... me too actually. Its the best thing god invented. Food". Hon verkade underbar som människa, och jag fattade verkligen att Julia tyckte att det var mysigt att vara med en sån här person. Hon utrålade självkänsla och unikhet, och fick en att känna sig speciell. "Well, I think they would make pizza soon... but I have always buns in my home if you would..." började jag men kom generat av mig. "Ofcourse I want to! Is it cinnamon buns? Its my favorite", förklarade hon. "Mine too!" utbrast jag. Wow, den där tjejen alltså. Jade gick fram till Julia. Jag kollade glatt efter henne. Baby you light up my world like nobody else, tänkte jag i huvudet och log stort.
Julias perspektiv
Jag hade redan nu lagt märke till att Niall verkade gilla Jade, precis som planen var. Första gången jag träffade jade hade hon ju berättat att hon dyrkade Niall, och vem kunde inte gilla en spontan tjej som Jade? Jag hade blivit fäst direkt. Nu kom hon skuttande fram till mig och gav mig en stor kram. "Thank you, I have always wanted to talk to Niall... and now are I on my way to his apartment! Julia, I think im gonna start shaking, im so nervous!" Jag log stort mot henne. "Breathe honey. Niall is a great guy, you have nothing to be nervous for. Good luck anyway... dont forget that the pizza is ready about two hours!" sa jag. Hon nickade och gick bort mot hallen där Niall var. Jag kunde inte låta bli att le åt det.

De dök inte upp på lunchen. "I think I should go down to them", sa jag efter att vi väntat i en kvart. Jag gick lungt ner för trapporna och knackade på dörren. Ingen öppnade. Jag kände på dörrhandtaget. De hade glömt att låsa. De satt i Nialls soffa, bredvid varandra, tätt intill. På soffbordet framför dem stog ett fat med en halväten bulle på. Andra delen av den bullen var i Nialls vänstra hand. Hans högra hand vilade på Jades vänsterhand, och hennes huvud lutade emot hans axel. Ett brett leende satt på bådas läppar, trots att de faktiskt sov. Jag stängde dörren om mig igen och gick upp till våran lägenhet igen. "They were asleep", förklarade jag med ett leende. Ett leende som sa allt.
------------------------
Tre månader senare
------------------------
Zayns perspektiv
Allt började gå framåt mellan Jade och Niall och igår hade Niall bjudit ut henne på deras första dejt. Mellan dem var det kärlek vid första ögonkastet. Jag tänkte på Sandra. Jag gillade henne starkt, och hade gjort ett tag nu. Vi var bra vänner och pratade mycket när hon inte var i skolan eller när jag och killarna jobbade. Det var lördag idag. Den perfekta dagen att bjuda ut någon på. Jag tvekade, men knackade sedan på hemma hos den numera överfulla lägenheten bestånde av Harry, Louis, Julia och Sandra. Sandra öppnade med ett leende. Klockan var 11am och jag funderade på om jag skulle välja att ha dejten på förmiddagen eller eftermiddagen. Det fick bli ikväll, bestämde jag mig för. Hon gav mig en mjuk kram. "Good morning", sa hon. Hennes lockiga bruna hår var uppsatt i en bulle på huvudet och luktade schampoo. Hon bjöd mig på kladdkaka som hon själv hade gjort på morgonen i sin ensamhet. Jo, Louis var ute med sina gamla kompisar och Harry och Julia hade lite ensamtid i stan. Vi pratade på som vanligt, men jag insåg att jag måste få det sagt innan jag skulle svimma av nervositet. "Uhm... Sandra?" Hon tittade på mig och log samtidigt som hon slickade av sina fingrar från kladdkaks rester. Jag kunde inte låta bli att skratta åt henne. Hon sköt över formen till mig och jag gjorde samma sak. "Open your heart", sa hon för att få mig att säga det jag skulle säga. "Do you want to go on a date with me tonight?" frågade jag med kladdkaka i munnen. Hon log stort. "Ofcourse!" sa hon och gick runt bordet för att ge mig en fet kram och en chokladig puss på kinden.

Jag hörde hur det knackade på dörren. Jag gjorde en sista insats med att fixa mitt hår och knäppa den sista skjortknappen. Efter en snabb titt i spegeln gick jag och öppnade. Hon var mycket söt med en ljublå halvlång klänning med knappar och vita ränder, samt en ljusblå rosett som skärp. "You are beautiful", log jag och drog in henne i en kram. "You too", svarade hon och tittade leende upp på mig. "Lets go anyway", sa jag och tog hennes hand. Vi gick i mörkret längs Londons gator. Jag tänkte ta henne till det mysigaste stället i stan, en resturang precis bredvid floden Themsen. Det brukade alltid ha bra service och hade bås att sitta i för att det skulle vara mer avskilt. Det var ju Maj, men fortfarande kom det kyliga vindar mot oss. "Malik", sa jag till personen som stod bakom reserveringsbordet. Han förde oss in i resturangen in till det mysigaste stället där. Det var fyllt med ljus och hela båset doftade vanilj, kanel och jordgubbar. "Wow, I love this place", sa Sandra och tittade sig faschinerat omkring. Jag log. "This is my favorite place in town. Its always... quiet here. What do you want?" frågade jag och sträckte över en meny till henne. Helt plötsligt brast hon i skratt. "What is fun?" undrade jag oroligt. "Zayn, do you want to share a bolognese with me like lady and lufsen? I dont you what his name is on english, but you get it", sa hon leende. Jag log större än vad jag gjort på ett antal dagar. "Yes, ofcourse. But they eat meatballs, not bolognese", rättade jag henne. Hennes huvud flög ner i menyn. "Yes, we take that instead".

Det hade varit en av de mest fantastiska kvällar jag någonsin varit med om. Vi pratade, vi skrattade, snackade problem, snackade familj, allt. Vi gick hand i hand längs Themsen. Det sköts raketer upp på himlen. Sandra tittade undrande uppåt. "Its the resturant over there", förklarade jag och pekade på en resturang i närheten. "How cute", log hon. Vi gick tysta ett tag för att bara njuta av stunden. "You know Sandra... I love you", sa jag och log mot henne. Hon stannade till och kysste mig. "Was that enough to show my feelings for you?" frågade hon. Jag tryckte hennes hand hårdare. "Oh yes, it really was".
------------------------------------------------------------------------
Vill ni fortsätta att läsa dejter mellan Zayn&Sandra samt Jade&Niall? Hade annars tänkt att hoppa fram tills där det blir mer drama, men ni får bestämma. Ni är mina läsare och ni måste ha en åsikt. Kram! ♥

Kommentera här!
Skrivet av: Lydia

sv; Åh tack! :D nytt kapitel ute! :D

2012-03-12 @ 17:47:52
Hemsida/blogg? ♥ http://thetwopeoplethatwillmarrytheoneed.blogg,se
Skrivet av: Tilde

Naaw, så sött. Mer. ^^

2012-03-12 @ 18:11:00
Skrivet av: Andie

Mer dejter, det är så gulligt att se sånt! och jag är en ny läsare, jag har nyss börjat läsa din novell och den är jätte bra. Fortsätt så :)

2012-03-12 @ 19:15:16
Skrivet av: Anonym

Mer dejter, det är så fint att se en kärlek blomstra! Plus, så är jag en ny läsare och jag älskar din novell. Fortsätt så =)

2012-03-12 @ 19:17:16
Skrivet av: Anonym

OJ! DET BLEV NÅGOT KONSTIGT. trodde den inte skickades så jag skrev en ny. sorry

2012-03-12 @ 19:18:31
Skrivet av: felicia

jaaah skriv mer dejter please,speciellt mellan jade och naill <3 dom e så söta tillsammans!!

2012-03-12 @ 20:09:01
Skrivet av: fanny

drama.... ;)

2012-03-13 @ 16:59:18

Kommentera här! ♥

Vad heter du?
Remember you?

Hotmail (syns inte)

Hemsida/blogg? ♥

Skriv en kommentar och ge mig lycka!:

Trackback
RSS 2.0